Klädval på landsbygden

Klädval på landsbygden

Om man bor på landsbygden kan man snart bli varse att man får klä sig efter väder. På landsbygden finns det i regel en hel del att göra utomhus och om man inte har bil kan man få gå en bit för att komma till buss eller affär. Man vad bör man tänka på när det gäller klädvalen?

Praktiskt eller snyggt?

Ett par bra friluftsbyxor är väldigt smidigt att ha oavsett om man ska ut i trädgården, om man ska promenera eller ifall man ska arbeta med något. Tidigare var man tvungen att välja mellan snygga eller praktiska kläder men i dag finns det friluftskläder i snygg design som är tillverkade i mer hållbara material. Man behöver alltså inte längre välja om man ska vara snyggt eller praktiskt klädd.

Bra barnkläder

Om man har barn är det alltid klokt att välja kläder som fungerar i alla väder. De bör dessutom vara hållbara. Speciellt små barn har en tendens att krypa omkring på marken och de kan även ramla en del. I skolåldern är det också vanligt med utflykter även om vädret är sämre och då behövs rätt kläder. Bor man på landsbygden är det i regel bättre att lägga lite mer pengar på barnets utekläder än på andra plagg. Utekläderna behöver skydda bra så att barnet inte blir fuktigt och kallt.

Kommentarer är stängda.
nisarg